fredag 16 mars 2012

Gratis entré i hemmapremiären

HBK:s marknadsavdelning har onekligen ryckt upp sig. Det blir fritt inträde till hemmapremiären mot Degerfors om knappt en månad och sponsorer som slantar upp för alla som kommer dit. Dessutom skänker klubben en femtedel av pengarna kommer in till välgörande ändamål. Låt oss nu hoppas på att vi slår Hammarby i premiären och att det blir fint väder i hemmapremiären, så kanske det till och med kan bli lapp på luckan.

3 kommentarer:

Exil sa...

Jag har tydligen missförstått. Jag trodde att formuleringen "Alla med HBK-hjärta har fri entré" betydde att alla som håller på HBK har fri entré. Det handlar alltså om att använda de hjärtformade biljetter som kom i senaste medlemsutskicket för att få fri entré. Synd att det inte är gratis för alla, det hade gett bättre möjlighet att locka även de inte redan intresserade.

Anonym sa...

Du kan bland annat hämta de på kansliet.

Exil sa...

Anonym/
Det låter ju bra. Men jag hoppas att HBK-hjärtan också finns på mer tillgängliga platser, där inte bara de redan frälsta hämtar dem.

Jag ska dock erkänna att jag inte har full koll på hur dessa HBK-hjärtan har distribuerats. De kanske har spritts ut till allmänheten.