måndag 27 september 2010

Äntligen, Sise!

Äntligen, äntligen, äntligen! Jag vet inte hur många gånger jag har skrivit att Joe Sise har allt en forward ska ha, utom målsinnet - och så sitter bollarna där till slut och ger oss en underbar seger mot Gefle. Tack!

Och så bryter vi ju numera negativa trender på löpande band. Vi hade under hela säsongen inte en enda gång lyckats ta poäng efter att ha hamnat i underläge - och så kom poängen mot Örebro efter underläge. Men vi hade aldrig lyckats ta poäng efter underläge i paus - och så snodde vi med oss en pinne mot Gais efter pausunderläge. Och fram tills idag hade vi inte en enda gång i år vänt en match - och då vänder vi underläge till vinst. Fortsätter vi på det inslagna spåret så kommer vi i nästa match att vända pausunderläge mot BP till seger.

Och så har det börjat dyka upp transferrykten - det är ju snart silly season igen. Tibor Joza på väg tillbaka till HBK påstår Halmstadsbloggen, medan Hallandsbloggen har hört att Tommy Jönsson är aktuell för Halmia. Jag blir förvånad om båda har rätt.

Inga kommentarer: