söndag 15 juli 2007

Uppdatering av silly season

Två veckor in på silly season är det stiltje på transferfronten i HBK. Inte mig emot - vi har ett tillräckligt bra lag och är inte alls i behov av förstärkningar som vi var förra året. Om ingen nyckelspelare försvinner tycker jag att vi bara ska värva för framtiden. Hur som helst, lite nyheter vad gäller transfers finns:

Dusan Djuric har fått en hel del välförtjänt uppmärksamhet i Stockhomstidningarna efter de två senaste matcherna och tyska klubbar uppges spana in honom. Risken finns att han försvinner nu i sommar, men jag tror och hoppas att han väntar till vintern. Minns 2004 när Mini drog under sommaren, hade han varit kvar tror jag att guldet varit vårt då. Djuric kan också innebära skillnaden mellan en förstaplats och kanske tredje, fjärde.

Tibor Joza kan vara på väg att lånas ut till Danmark. Precis som Sahlman behöver han matchträning, så det känns helt rätt. Men det kan faktiskt bli lite tunt på backplatserna om han drar - med tanke på att Texas är skadad och Jeppe Westerberg numera mittfältare. Är Emil Jensen frisk och tränad nog för allsvenskt spel? Annars har vi nog ingen backreserv kvar.

"HBK i exil" finns för övrigt numera på Himlen är Blås länksida. En ära - HÄB är en riktigt fin sajt.

Inga kommentarer: