fredag 2 augusti 2024

Elfsborg södra?

Bara några veckor efter att vi lånat in Elfsborgstalangen André Boman för att fylla en lucka i truppen (Phil Ofosu-Ayeh) lånar vi nu in ännu en Elfsborgstalang, Noah Söderberg, för att fylla ännu en lucka i truppen (Amir Al-Ammari). Och Haglund verkar ge honom stort förtroende direkt – HP hävdar att han går in i startelvan direkt mot BP.

Visst behöver vi täppa igen hålen i truppen och visst är lån av spelare som klarar av allsvenskan behändiga kortsiktiga lösningar. Men att utveckla talanger åt en konkurrent istället för att ge våra egna talanger speltid känns som just kortsiktigt. Man undra vad till exempel Albin Ahlstrand, som före säsongen hyllades, skrev på ett långt kontrakt och gavs tröja nummer 10, tänker om situationen när en inlånad spelare med en enda träning med laget omedelbart får den lediga platsen i startelvan.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Otroligt dåligt ledarskap från Team Haglund. Noah var intetsägande och direkt dålig i sin debut. Albin däremot gjorde åter ett lovande inhopp.

Anonym sa...

Är det inte dags att någon ställer lite kritiska frågor till Haglund? Hans värvningar är ju i många fall mediokra. Känslan är att Haglund tappat förtroende både från supportrar och spelare tyvärr.