lördag 16 oktober 2021

Dessa satans orättvisor

Nej, att gnälla leder sällan till något. Men ändå. Andreas Bengtsson bryter bollen – straff för Degerfors. Degerforsare tar medvetet med handen i eget straffområde – ingen straff. Vi gör mål på frispark – men måste repetera bedriften för att det ska räknas. Ja, för kanske femte gången denna säsong står domaren för helt avgörande insatser när vi förlorar poäng. Satans orättvisa!

Men ändå. Trots domarens missar så ska vi vinna den här matchen, för vi skapar tillräckligt för att pricka in ett par bollar till. Precis som vi gjort de två senaste matcherna. Satans orättvisa!

Och så har Magnus Haglund förlängt kontraktet till och med 2024. Bra, tycker jag. Ingen kan förneka att Haglund lyft HBK under dessa två och ett halvt år. Och spelarna tror på honom, det är tydligt. Min största tveksamhet är hans ovilja att matcha in ungdomar från de egna leden. Han har bara låtit en enda ung kille från egna leden debutera sedan han tog över, och det var Isac Larsson som fick ett par minuter i en enda match.

Inga kommentarer: