måndag 17 augusti 2009

Plagierar HP HBK:s hemsida?

Inför dagens möte med AIK har både hbk.se och Hallandsposten publicerat intervjuer med Janne Andersson.

I HBK:s artikel, publicerad igår, finns följande citat av vår tränare:
* "Anselmo har löpt mycket men inte spelat match sen vi mötte Trelleborg i en träningsmatch. Han har tränat tufft hela tiden och har under de två senaste veckorna tränat fotboll. Han har inga känningar i knäet men han är inte färdig för att spela från start. Det känns spännande med tanke på hur han har sett ut på träningarna och hur han såg ut precis före sin skada"
* "Liksom Anselmo har heller inte spelat matcher på ett tag. Men han har jobbat hårt, haft extra fysträning och gjort det bra men är ännu ingen startspelare. Med Anselmo och ”Az” känns det som att vi har mer vapen att ta till"

I HP:s artikel, publicerad idag, säger Janne följande:
* "Anselmo har löpt mycket men inte spelat match sen vi mötte Trelleborg. Han har tränat tufft hela tiden och under de två senaste veckorna har han tränat fotboll. Han har inga känningar i knäet men är inte färdig för att spela från start"
* "Det känns spännande med tanke på hur han har sett ut på träningarna och hur han såg ut precis före sin skada då det kändes som han var på väg tillbaka till fjolårsformen"
* "Liksom Anselmo har inte heller Azrack spelat matcher på ett tag. Men han har jobbat hårt på träning och vi har kört extra fysträning med honom. Han har gjort det bra men är ännu ingen startspelare"
* "Med Anselmo och ”Az” känns det som att vi har mer vapen att ta till."

I princip identiska uttalanden alltså. Jag ser tre möjliga förklaringar:
1. HBK har underligt nog haft en presskonferens med HP och sin egen medarbetare som skriver för hemsidan och de har därför hört Janne säga samma sak samtidigt.
2. Janne Andersson är en robot som säger exakt samma sak med exakt samma ord varje gång han talar om en sak.
3. HP plagierar hbk.se.
Vilket är mest troligt?

1 kommentar:

Anonym sa...

Är ganska säker på att detta är något som både HP och HBK är överrens om.